Support vTubie on Patreon and gain god-like abilities where you can spotlight any Virtual YouTuber to fame.

Midwelian

Description

Edit

Midwelian is a supercute Virtual YouTuber and Streamer who makes variety content in Hungarian. Mido generally makes game and art related shows. Her favorite categories are mmorpg, magical, decision-making, life simulator, cat and a bit competitive games. As for drawing, she likes to create traditionally, digitally and otherwise. Mido tries every creative way that piques her interest. What is certain is that whatever she does, she loves to chat with her audience. The atmosphere is always good, fun and a friendly on the broadcasts. Mido and her kittens welcome all kind people.


Midwelian egy szupercuki Virtuális YouTuber és Streamer, aki változatos tartalmakat gyárt magyar nyelven. Mido általában játszik vagy rajzol. Kedvenc játékkategóriái az mmorpg, a varázslatos, a fantasy, a fontos döntéses, az életszimulátor, a túlélős, a cicás és egy kicsit a versenyzős játékok. Ami a rajzolást illeti, szeret hagyományosan, digitálisan és más módon, akár mindezeket ötvözve alkotni. Mido mindent kipróbál, ami felkelti a kreatív kíváncsiságát. Annyi bizonyos, hogy bármit is csinál, imád csevegni a közönségével. Az adásokon mindig kellemes a hangulat, elengedhetetlen a jókedv és a barátságos légkör. Mido és cicái minden kedves személyt szeretettel fogadnak.

Lore Edit

"Strays are amortal and shape-shifting creatures related to Boggarts, that meander through the chaos of time and space. This is the main reason for their misunderstanding, but in fact they are no worse than an average cat. They are very popular among occultists because of the belief that they fulfill the wishes of the heart."

  • Newton Artemis Fido Scamander

"A Kószák a mumusokkal rokonságban álló, amortális és alakváltó lények, melyek az idő és a tér káoszában bolyonganak. Elsősorban ebből származik a félreértettségük, azonban valójában nem rosszabbak egy átlagos házimacskánál. Az okkultisták körében nagy népszerűségnek örvendenek ama hiedelem miatt, miszerint teljesítik a szívből jövő kívánságokat."

  • Goethius (Göthe) Artemis Fido Salmander
Associated Names Edit
Related VTubers Edit
Recommendations Edit
Support VTuber Edit
Video Channels Edit
Latest Videos

DateVideo
Jun 18
Jun 18
Jun 18
Jun 17
Jun 17
Jun 14
Jun 14
Jun 14
Jun 14
Jun 14
Jun 14
Jun 12
Jun 11
Jun 11
Jun 10
Next
Explore
Currently Live
  • VTubers English
  • VTubers Japanese
  • VTubers
Tools
Add
Join vTubie discord server and hang out with other VTuber buffs.